«Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчик

Новини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчик

«Спекотна» доба пройшла Вінниччиною. Водій Mitsubishi розтрощив електроопору, а керманич Renault влетів у дитячий майданчик. Також відмітився водій Mercedes – на великій швидкості злетівши на залізничні колії.

«Спекотна» доба зафіксована на Вінниччині. Водій Mitsubishi розтрощив електроопору, а керманич Renault влетів у дитячий майданчик. Також "відмітився" водій Mercedes – на великій швидкості вилетів на залізничні колії.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 17 листопада стались три ДТП.  На вулиці Бучми у Вінниці водій Mercedes, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, на великій швидкості виїхав за межі проїжджої частини до залізничних колій. Відомо, що разом з ним перебувала жінка-пасажир, також напідпитку.

Того ж дня поблизу Вінниці у напрямку села Лука-Мелешківська водій Mitsubishi влетів у стовп. Від зіткнення електроопора похилилася, а відбійник зламався. Життя водія врятувало диво...

Керманич Renault пошкодив паркан і виїзд на дитячий майданчик по вул. Якова Гальчевського (кол. Тимощука) на південній околиці обласного центру.

Новини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчикНовини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчикНовини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчикНовини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчикНовини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчикНовини Вінниці / «Автополіти» по-вінницьки. За добу розтрощено два авто та дитячий майданчик
Ірина Заіковата

18 листопада, 2019