Автомобільна "троща" біля Вінниці: тернополянин загинув, сім людей в лікарні

Новини Вінниці / Автомобільна "троща" біля Вінниці: тернополянин загинув, сім людей в лікарні

Вдосвіта 19 серпня у Вінниці сталася жахлива ДТП у якій загинув молодий чоловік із Тернополя. На об’їзній дорозі іномарка «Volkswagen Passat» в середині якої знаходилася молода сімя, яка їхала з відпочинку, зіштовхнулася із мікроавтобусом «FIAT Ducato». Внаслідок аварії загинув 33-х річний водій легкового автомобіля із Тернополя, його його дружина та 3-річна донька госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Постраждали і п’ятеро із дев’яти людей, яка їхали в мікроавтобусі, теж жителі Тернопільської області.

Вдосвіта 19 серпня у Вінниці сталася жахлива ДТП, у якій загинув молодий чоловік із Тернополя. На об’їзній дорозі іномарка «Volkswagen Passat», в салоні якої знаходилася молода сім’я, що їхала з відпочинку, зіштовхнулася із мікроавтобусом «FIAT Ducato». Внаслідок аварії загинув 33-річний водій легкового автомобіля із Тернополя, а його його дружина та 3-річна донька госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості. Постраждало і п’ятеро із дев’яти людей, яка їхали в мікроавтобусі. Вони теж жителі Тернопільської області.

За інформацією відділу комунікації обласної поліції, правоохоронці, які виїздили на місце події, встановили, що  водій автомобіля «Volkswagen Passat», який рухався в бік Вінниці, виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого сталося зіткнення з мікроавтобусом. Наразі з’ясовуються причини, які призвели до аварії. Одна із версій поліції - водій виїхав на зустрічну смугу, невиключено, що він міг заснути за кермом, але це наразі не підтверждено.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).
За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.