Автодор заявляє про відновлення руху дорогами Вінниччини та десятки врятованих авто

Новини Вінниці / Автодор заявляє про відновлення руху дорогами Вінниччини та десятки врятованих авто

У Службі автомобільних доріг у Вінницькій області повідомили, що станом на 12 годину 19 січня проїзд автомобільними дорогами краю забезпечено повністю. Щоправда, досі діє обмеження руху для вантажівок на трасі М-12 від Немирова до кордону з Черкаською областю.

У Службі автомобільних доріг у Вінницькій області повідомили, що станом на 12 годину 19 січня проїзд автомобільними дорогами краю забезпечено повністю. Щоправда, досі діє обмеження руху для вантажівок на трасі М-12 від Немирова до кордону з Черкаською областю в зв’язку з існуючим обмеженням в сусідньому регіоні.

"Сьогодні дорожники продовжують роботу на автомобільних дорогах місцевого значення. Впродовж доби з 18-го на 19 січня в області було задіяно понад 100 одиниць спецтехніки",- повідомили у Службі автодоріг.

Нагадаємо, у зв'язку із негодою у південно-східних районах області рятувальникам довелося визволяти із сніговою пастки чимало автомобілів, у тому числі і пасажирські автобуси.

Так, бійці ДСНС між населеними пунктами Джулинка та Шляхова на автошляху Бершадь - Умань витягли з кучугурів на розчищену ділянку дороги  3 вантажних та 9 легкових автомобілів, де знаходилося 26 людей, з яких 5 - діти.

Того ж дня бершадські рятувальники на автошляху м.Бершадь-с.П’ятківка із замету витягли автобус, у якому перебувало 14 людей. Кількома годинами раніше бійці ДСНС за допомогою буксирувального тросу з кювету вивільнили снігоочисний трактор.

У Гайсинському районі рятувальники вивільнили із снігового замету MAN, водій вантажівки не впорався з керуванням і з’їхав з проїжджої частини дороги.

Біля Чечельника у сніговому заметі застряг автобус Setra, у якому перебувало 18 осіб. Його витягли рятувальники. Після "спасіння" автобус продовжив рух за маршрутом.

Катерина ГОРБАТЮК