Аварія у Вінниці: біля зупинки громадського транспорту розбились «Volkswagen» та «Opel» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Аварія у Вінниці: біля зупинки громадського транспорту розбились «Volkswagen» та «Opel» (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія сталася у Вінниці сьогодні близько 20-ї години біля зупинки громадського транспорту імені О.Музики по Хмельницькому шосе. Судячи з опублікованих у соцмережах фото, добряче зіткнулись «Volkswagen» та «Opel». Останній ще й врізався в загородження біля зупинки та світлофор.

Аварія сталася у Вінниці сьогодні близько 20-ї години біля зупинки громадського транспорту імені О.Музики по Хмельницькому шосе. Судячи з опублікованих у соцмережах фото, добряче зіткнулись  «Volkswagen» та «Opel». Останній ще й врізався в загородження біля зупинки та світлофор.   

Суттєво пошкоджені обидві автівки, більше - «Opel».  

Очевидно, у ДТП є постраждалі, бо на місці події працювали медики швидкої допомоги. Аварія сталася біля самої зупинки та прямо на пішохідному переході, але наразі невідомо, чи постраждав хтось із перехожих.

Через ДТП було дещо ускладнено рух у напрямку центру міста.

Більше деталей буде відомо згодом.

Фото й відео користувачів груп ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦЯ у Viber та Telegram

Новини Вінниці / Аварія у Вінниці: біля зупинки громадського транспорту розбились «Volkswagen» та «Opel» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Аварія у Вінниці: біля зупинки громадського транспорту розбились «Volkswagen» та «Opel» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Аварія у Вінниці: біля зупинки громадського транспорту розбились «Volkswagen» та «Opel» (ФОТО, ВІДЕО)