Анна Трінчер 19 червня з великим концертом у Вінниці! Буде чуттєво і драйвово!

Новини Вінниці / Анна Трінчер 19 червня з великим концертом у Вінниці! Буде чуттєво і драйвово!

Чуттєва і драйвова Анна Трінчер 19 червня із великим вибуховим концертом «Лише ти і я» о 19.00 виступить у Вінницькому театрі ім. Садовського.

«Який ти козак», «Лише ти і я», «Не залишай», «Зай», «Ти робив мені каву», «Love Story» та всі інші хіти будемо співати усі разом!

— Живе виконання до мурах, насичена та вибухова програма — кожен глядач відчує незабутні емоції! — гарантують співорганізатори концерту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Анна Трінчер точно знає, як приголомшити публіку своїми образами та вокалом. Тож не сумнівайтеся: 19 червня о 19.00 у театрі ім. Садовського буде яскраво, атмосферно та надзвичайно!

Окремим сюрпризом для глядачів стане участь у концерті чоловіка співачки та одного з найпопулярніших українських блогерів Олександра Волошина.

А після виступу прекрасна Анна Трінчер за традицією проведе зустріч і фотосесію із шанувальниками.

Анна Трінчер — талановита співачка, акторка, блогерка-мільйонниця. Одна з тих обдарованих артисток, чий талант спалахнув і засяяв на українській сцені ще в дитячому віці.

Розпочавши свою музичну кар'єру у 6 років, з 9 років вона вже виступала сольно й активно брала учать у відомих музичних конкурсах і проєктах як в Україні, так і за кордоном.

Анна Трінчер стала однією із найяскравіших учасниць конкурсу «Дитяче Євробачення-2015» та 2-го сезону «Голос.Діти», а згодом і суперфіналісткою 8 сезону телепроєкту «Голос країни».

А після мистецьки зіграної головної ролі в серіалі «Школа» здобула шалену популярність серед молоді ще й як обдарована кіноакторка з величезним творчим потенціалом й непересічною харизмою.

Сьогодні кожна пісня Анни Трінчер одразу після релізів за лічені дні збирає десятки мільйонів переглядів і просто «розриває» ТОПові музичні чарти.

— Кожна пісня має свою місію: розважати, тішити, надихати, мотивувати, підтримувати, — говорить Анна Трінчер, у репертуарі якої кожен знайде саме свою, під свій настрій і під свої відчуття.

Перший великий сольний всеукраїнський тур, який зараз розпочала Анна Трінчер, проходить із шаленим успіхом. У кожному місті аншлаги, гори квітів і подарунків від шанувальників та головне — повні зали щасливих глядачів, які зустрічають улюблену виконавицю найбурхливішими оваціями від найпершої до фінальної пісні.

Концерти вибухові за драйвом і глибоким за наповненням: Анна Трінчер вражає незабутньою музичною розмовою про цінне й важливе. Те, що змушує серце битись частіше, про що інколи важко казати, і що попри все надихає жити, творити й перемагати.

— Я дуже рада, що маю змогу зустрітися з кожним, а також, що можу своєю творчістю ще й допомагати нашим воїнам, адже частина коштів із проданих квитків кожного концерту йде на допомогу ЗСУ, — говорить Анна Трінчер. — У сучасних реаліях найголовніша мотивація — це працювати на перемогу. Це перше, про що ми думаємо, коли прокидаємося. Також цінність для мене — бачити 13-річну дитину, яка підходить до мене після концерту і каже: «Ти така щира, така сильна, я хочу бути, як ти». Цінність — відкрити очі і побачити тисячі ліхтариків і людей, які співають зі мною в унісон. Цінність — бачити тисячі смс в дірект зі словами подяки від людей, які справді надихнулись концертом і атмосферою, яка панувала.

Концертна програма, якою Анна Трінчер вражатиме вінничан та гостей міста, подарує незабутні години, наповнені музикою, яка веде стежками того розміреного життя під мирним небом і наших нинішніх реалій. Музикою, з якою ви щодня переживаєте палітру емоцій від зустрічей і розлуки, кохання і розпачу, щастя і горя… Мелодійні історії про кожного з нас, хто сумує за своїм: за спогадами рідного села чи міста, за доторком близької людини, за смаками з дитинства, запахом свого дому та простими, але такими направду важливими речами.

— Вінниця, чекаю всіх вас 19 червня на своєму концерту! Будемо разом зцілюватись музикою! — запрошує Анна Трінчер. — Я хочу щоб усі, хто долучиться до цього концерту, вийшли із зали в ейфорії, з відчуттям дуже приємного і емоційного. Я і вся моя команда роблять для цього все!

Приходьте 19 червня о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерт Анни Трінчер прожити фантастичні миті разом, відчуваючи той неймовірний ритм, у якому в унісон б’ються мільйони зранених, але таких сильних і чистих сердець українців!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

15 червня, 2023