Афера у кредитній спілці. Вінничанину оголошено про підозру

Новини Вінниці / Афера у кредитній спілці. Вінничанину оголошено про підозру

Після тривалого розслідування менеджеру з надання кредитів вінницькі правоохоронці оголосили про підозру у привласненні коштів. За версією слідства, саме цей 30-річний співробітник кредитної спілки підробляв документи колишніх клієнтів, або «вивести» кошти.

Після тривалого розслідування менеджеру з надання кредитів вінницькі правоохоронці оголосили про підозру у привласненні коштів. За версією слідства, саме цей 30-річний співробітник кредитної спілки підробляв документи колишніх клієнтів, аби «вивести» кошти.

Як зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, встановлено 28 епізодів зловживання службовим становищем менеджера. Загалом через підробки йому вдалося заволодіти 120 тисячами гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2, 3 ст. 191 Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем КК України. Менеджеру оголосили про підозру. Йому вручено клопотання про тримання під вартою, яке перебуває на розгляді у Вінницькому міському суді.

Макс Мельник

2 березня, 2019