45 дерев щомісяця на паперові рахунки за розподіл газу: «Вінницягаз» закликає споживачів відмовитися від паперових рахунків на користь електронних

Новини Вінниці / 45 дерев щомісяця на паперові рахунки за розподіл газу: «Вінницягаз» закликає споживачів відмовитися від паперових рахунків на користь електронних

В АТ «Вінницягаз» закликають споживачів відмовитися від паперових рахунків на користь електронних, щоб зберегти дерева.

Як повідомляють у компанії, щомісяця друкується майже 450 тисяч паперових рахунків за розподіл газу для споживачів Вінниччини. За приблизними розрахунками для друку 10 тисяч квитанцій втрачається 1 дерево. А для 450 тисяч квитанцій - 45 дерев щомісяця. За рік - 540 дерев – цілий ліс!

Це величезний екологічний та сировинний ресурс. При тому, що здебільшого споживачі сплачують послуги через електронні сервіси і паперові рахунки ідуть у сміття. Фактично паперовий рахунок лише дублює електронний. А споживачі газу Вінниці ще й мають можливість оплати комунальних послуг за Єдиним рахунком.

Зараз споживання має бути максимально відповідальним. Відмова від паперових квитанцій - це також можливість економити електроенергію і воду, необхідні для їх друку. Електронні квитанції за розподіл газу - екологічно та зручно. Електронний рахунок має ряд переваг порівняно з паперовим. Швидше, ніж паперовий, щомісяця з’являється в електронних сервісах 104.ua. Доступний у будь-який час з можливістю онлайн-оплати. Його можна завантажити у телефон або комп’ютер і завжди мати під рукою навіть без доступу до Інтернету.

Оплата послуг розподілу газу здійснюється щомісяця однаковими платежами. З місяця в місяць розмір плати та реквізити залишаються незмінними, що також нівелює потребу у щомісячному друку такого рахунку. Крім того, можна оплатити послугу до кінця року і заощадити на банківській комісії.

Відмовитися від друкованого рахунку можна в Особистому кабінеті 104.ua.

Запрошуємо усіх долучитися до збереження екології, енергетичних та природних ресурсів. Зробити це просто:
1) Перейдіть в особистий кабінет 104.ua і натисніть на три лінії у лівому верхньому куті екрана
2) Оберіть пункт «Розрахунки»
3) Натисніть «Відмовитися від паперового рахунка» у розділі «Рахунок»

На кінець жовтня майже 10 тис. споживачів газу Вінниччини вже зробили свій свідомий ековибір та відмовилися від паперових рахунків. Тож 12 дерев цьогоріч ми разом з вами вже врятували. Це ціла алея! Далі більше.

Крім того, в рамках акції «Дерево життя» Вінницягаз висаджує молоді дерева. З весни газовики висадили вже понад 200 молодих насаджень та продовжують цю гарну справу. Разом збережемо нашу землю та наше довкілля задля здорового майбутнього прийдешніх поколінь.

Екосвідомість та відповідальне споживання ресурсів - спільні кроки до Перемоги!

admin

28 жовтня, 2022