24 тисячі людей візьмуть участь у святкуванні Дня Незалежності на Вінниччині, - прогноз поліції

Новини Вінниці / 24 тисячі людей візьмуть участь у святкуванні Дня Незалежності на Вінниччині, - прогноз поліції

У поліції Вінниччини порахували, що, починаючи із 22 серпня, на території області відбудеться 81 захід з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України. За інформацією відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області, очікується, що у святкуваннях візьмуть участь близько 24 тисяч людей.

У поліції Вінниччини порахували, що, починаючи із 22 серпня, на території області відбудеться 81 захід з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України.  За інформацією відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області, очікується, що у святкуваннях візьмуть участь близько 24 тисяч людей.

Правопорядок у святкові дні на Вінниччині забезпечуватимуть  близько 400 працівників поліції та 153 члени громадських формувань.

«У кожному підрозділі  чергуватимуть додаткові слідчо-оперативні групи, групи документування та визначена кількість резервів. Окрім цього, у вихідні дні громадяни масово відпочиватимуть на берегах водойм та в лісопаркових зонах.   Відтак,  патрульні наряди поліції задля безпеки людей та надання у разі необхідності допомоги  максимально наблизять  до  місць відпочинку», - йдеться у повідомленні поліції.